Notariaat De Gier

Vacatures

ervaren specialist onroerend goed (notarieel medewerker, klerk, of kandidaat-notaris)

 

Functieomschrijving

Hé, ben je ook zo gek op OG? Werk dan met ons mee!

Voor onze afdeling onroerend goed zoeken wij een

ervaren specialist onroerend goed (notarieel medewerker, klerk, of kandidaat-notaris)

Vind je het leuk om onroerend goed dossiers van A tot Z te behandelen? Ben je ondernemend, doortastend en leg je gemakkelijk contact? Zie je het als een uitdaging om onze afdeling onroerend goed verder uit te bouwen? Dan zijn wij het kantoor voor jou!

Je behandelt zelfstandig onroerend goed dossiers. Veel van onze dossiers zijn niet standaard. Regelmatig komen bijzonderheden aan het licht die moeten worden opgelost. Met de notaris of andere ervaren collega's wordt overleg gevoerd over de voortgang en inhoud van dossiers en worden oplossingen voor uitdagingen gezocht. Je onderhoudt zelf het contact met cliënten en andere betrokkenen.

Bedrijfsprofiel

Notariaat Van Sprundel is gevestigd vlakbij Scheveningen in het mooie Statenkwartier in Den Haag, op loopafstand van de Frederik Hendriklaan, de leukste winkelstraat van de stad.

Van oudsher is ons kantoor gespecialiseerd in familierecht in het algemeen en erfrecht in het bijzonder. Veel OG-dossiers komen voort uit nalatenschappen die wij afwikkelen op verzoek van cliënten of omdat wij benoemd zijn tot executeur of vereffenaar.

Kwaliteit vinden wij belangrijker dan kwantiteit. Ons kantoor is laagdrempelig en er hangt een plezierige sfeer. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en altijd bereid elkaar te helpen als dat nodig is. De deur van de notaris staat altijd open.

Wij zijn maatschappelijk betrokken door onder meer deelname aan vrijwilligersactiviteiten, het bijdragen aan de totstandkoming van een lokale alliantie ter voorkoming van financieel misbruik van ouderen en het ondersteunen van (lokale) goede doelen. Bij gelegenheid verrichten wij werkzaamheden als “sociaal notariaat”.

Arbeidsvoorwaarden

In beginsel zoeken wij een medewerker voor een fulltime werkweek van 37,5 uur, maar een werkweek van vier dagen is bespreekbaar. Op termijn is een dag per week thuiswerken mogelijk.

Wij bieden:
een prettige en informele werksfeer;
marktconforme arbeidsvoorwaarden;
uitdagende werkzaamheden.

Wil je meer weten over de functie of ons kantoor? Neem dan telefonisch contact op met Mieke de Zwart via 070-3060457.

Spreekt deze functie je aan en wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie met C.V. naar dezwart@notariaatvansprundel.nl.

Herken je jezelf in het profiel maar voldoe je niet volledig daaraan? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren of telefonisch contact met ons kantoor op te nemen. Niet geschoten is altijd mis.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.